Telefon
WhatsApp
Hazal Ergüçlü'nün sahnesi ve elbisesi gündem oldu

Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri dizisinde pavyonda çalışan Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün dansı dikkat çekti. Gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerde oyuncunun, zil çalarak yaptığı dans performansı izleyenlerden tam not aldı. Hazar Ergüçlü'nün, Dilber'e hayat vermek için özel dans dersleri aldığı öğrenildi.

Ankara'daki pavyon kültürüne de yer verildiği öğrenilen dizide Dilber'e özel uyarlanan Sincanlı Erkal'ın, 'Gemileri Yakarım' şarkısı da dikkat çekti.BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. 'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri' dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Mynet'ten Ceylan Yıldız'ın haberine göre elbisenin satışını yapan firma, "Elbisenin satışına başladığımız ilk günden itibaren yoğun talep aldık. Özellikle Ankara ve İstanbul'dan çok fazla talep var. Elbiseyi yurt dışından da talep edenler oldu" dedi.

Ünlü oyuncunun dizide dans ederken giydiği elbiseyi satışa çıkaran firmaya yoğun talep gelirken, elbiseler 579 TL' den satışa çıktı.

 

 

https://www.dunyasondakika.com/

 

 

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği